Ismerj meg

piktorella

Szücs Borka vagyok, a Piktorella álomfestő műhely és a NO Rumli megálmodója.

Színekben élek. Hangulatokat, üzeneteket álmodok fára, falra, papírra, vászonra. Az alkotás adás, magamból, magadból a világnak. Szeretek festeni. Szeretem, ahogy az ecset alatt kibontakozó színek, motívumok mesevilágot fonnak körénk, és különleges, mindenki számára egyedi üzenetet suttognak.  Szeretem a közös alkotást, a műhely foglalkozások baráti hangulatát, és a csapatépítő falfestések nyugodt vibrálását.

Szeretem, ahogy a mindenkiben ott szunnyadó művész néhány csepp festék hatására éledezni kezd és alkotó közösséget kovácsol. Szeretem a délutáni napfényt, a folyton csicsergő madarakat, a gyerekeim inspiráló kreativitását. Festés közben egy színes szappanbuborékba csöppenek, és beleolvadok az éppen formálódó varázslatos világba.

Ha szereted az egyedi kézműves termékeket, ha szívesen kipróbálnád művészi éned, ha mesékkel burkolnál egy szürke falat, vagy ha közösségi csapatépítő élményt keresel, nézz körül a műhelyemben! Segítek, hogy együtt kiszínezzük az álmaidat.

Facebook és Instagram oldalamon meglesheted éppen mi készül, milyen munkáim vannak és néha műhelytitkokat is megosztok Veled.

Érdekel mi az a NO Rumli?

A NO Rumli ötlete harmadik gyermekünk megszületésével egy időben (2012) kezdett érlelődni bennem. Nagyon pici koruktól fogva engedtem a gyerekeinknek minden a háztartással kapcsolatos dologgal játszani: pancsolni a mosogatóvízzel, zoknikat ki-be rámolni a fiókból, edényekkel a konyhában, cipőkkel az előszobában játszani. Aztán rajzoltam nekik egyszerű ábrákat a háztartási feladatokról és rengeteg játékot fontam a házimunkák köré. Évek alatt rakódott egymásra a sok megfigyelés, tapasztalat. 

A NO Rumli egy olyan szemléletet, nézőpontot közvetít, ami közelebb hozza egymáshoz a gyermeket és felnőttet a háztartás végtelen tennivalói közepette. Ha időnként erősen szelektív hallású gyermekekkel küzdesz, dac, nyafogás, visítás és mindenféle egyéb anyai jó kedvet borzoló természeti jelenségek vannak jelen az otthonodban, akkor érdemes tovább olvasnod. 

Amit a Piktorella oldalamon látsz, az évek szorgalmas munkájának a gyümölcse és ahhoz, hogy ezt megvalósítsam és létrehozzam, itthonról kezdtem el dolgozni és a mindennapok megszervezése kulcsfontosságú feladatommá vált. Éveken keresztül írtam a tapasztalataimat, figyeltem a gyerekeket, beszélgettem szülőkkel, lejegyeztem a visszajelzéseiket. 

Blogomban ezeket témák szerint osztom meg Veled és ha úgy érzed rálépnél az általam kitaposott SIKERÖSVÉNY-re, katt a NO Rumli fülre.