CÉGES rendelés előtt HÍVJ FEL: +36 30 300 6317

Közösségkovácsoló

Ahhoz, hogy egy közösség igazán összekovácsolódjon alapvetően jó vezetőre, asszertív kommunikációra, empátiára és időre van szükség. Olykor azonban elengedhetetlen egy csapatépítő tréning. Mi jut eszébe a legtöbb embernek erről? Vidám feladatok egy kalandparkban?… amiken jót nevettek a kollégákkal. Esetleg a csapatépítés címén elbulizott hétvégék, esték villanak be? 

KÖZÖSSÉGKOVÁCSOLÓ erejű esemény lehet igazán színes, maradandó élmény is. Ami összehozza az embereket és együttműködésre ösztönzi őket. Ahol a folyamat alatt megismered a társaidat egy másik oldalukról, ahol az alkotás öröme magával sodor, energiát ad. Mindeközben értéket termtetek a társadalmi felelősségvállalás jegyében és megajándékoztok  egy közösséget színes falfelülettel.

Hűű, hogy is van ez? Mi lehet ilyen csapatépítő tréning?

A 3 RÉTEG SZÍN projektek

 Több mint 500 m2 színes fal díszítése van már mögöttem, ebből  közösségkovácsoló,  csapatépítő esemény közel 300 m2 színes falfelületet teremtett.

A képek magukért beszélnek. A videón láthatod a gyerekek mosolyát, akikért és akikről szól egy 3 RÉTEG SZÍN projekt: Krétafal2019 lejátszása

Vállalom közösségépítő falfestés szervezését, a tervezéstől a komplett lebonyolításig. Ajánlom cégek, szülői közösségek, egyesületek, civil szervezetek számára

A 3 RÉTEG SZÍN projektek

Vállalom falfestéssel egybekötött csapatépítő tréning szervezését, a tervezéstől a komplett lebonyolításig. Több trénerrel, szakemberrel dolgozom együtt, hogy mindenképpen csapatodra szabjuk a közösségfejlesztést, tréninget. Ajánlom cégek, szülői közösségek, egyesületek, civil szervezetek számára. 

Te hol képzeled el leginkább a csapatod?