CÉGES vásárlóként rendelés előtt HÍVJ FEL: +36 30 300 6317

Kívánság Műhely ...ahol mindenki megtalálja a saját stílusát

Kézműves workshop- Kreatív élményfestés

A Kívánság Műhelyben minden korosztály kedvére válogathat mit szeretne díszíteni. Legyen az szívhez szóló üzenet, kavics, ládika, levéltartó vagy akár tálca. Sokféle alapanyag megtalálható a kincses pajtámban. Elkészítheted saját alkotásaidat, és ami a legjobb: nem kell vagyonokat költened az eszközök beszerzésére, hogy kipróbálj egy-egy új technikát. Minden anyagot és eszközt én biztosítok, halk zene szól és még egy sütivel is megkínállak…

Barátnős kreatív kikapcsolódás

Privát alkalmat szeretnél? 6 főtől külön időpontot is egyeztethetünk. 

Művészetek Völgye, Kapolcs 2021
Kavicsfestés

Kivel jönnél el a Kívánság Műhelyembe? 

Barátnős csacsogós alkalom legyen? Anya-lánya programot keresel?

A meghirdetett alkalmak gyorsan betelnek, nézd meg a következő  időpontokat.

Rendezvények kísérő porgramja

Kreatív program osztálykirándulásra
Nagyvázsonyban

A  kreatív élményfestés programot mindig a résztvevők életkorához igazítom

  • A Kívánság Műhelyt  szívesen elrepítem rendezvényekre, céges családi napra
  • A Kívánság Műhely remek AJÁNDÉK program a munkavállalóknak egy vállalatnál
  • Tematikus foglalkozást tartok a Nagyvázsonyba kiránduló osztályoknak.

Kívánság Műhely - Időpontok és alapanyagok

Különböző CADENCE alkoss magad csomagokból válogathatsz kedved szerint. Csodás festékek, színek és praktikus, minőségi díszíthető tárgyak találhatóak a pajtám kincses szekrényében. 

Szeretettel várlak egy Kívánság Műhelyre ,válaszd ki az alapanyagok közül mit díszítenél: tálcát, írószertartót, vagy ládikát? 

Kívánság Műhely - Tálcák

A kreatív énidő igazán felemelő, remek kikapcsolódás, akár anya-lánya program, vagy barátnős, csacsogós pár óra. Készíts magadnak egy szép kínáló tálcát. Különböző méretekből, formákból válogathatsz, Katt a részletekre és válaszd ki a kedvedre valót, és az időpontot, amikor jönnél.

kívánság műhely alkoss magad Cadence festékek díszíthető tárgyak

Kívánság Műhely - Tárolók, ládikák

Együtt alkotni igazán felemelő, remek kikapcsolódás, akár anya-lánya program, vagy barátnős csacsogós délután. Különböző ládikákból, tárolókból válogathatsz, milyen legyen? Katt a részletekre és válaszd ki a kedvedre valót, és az időpontot, amikor jönnél.

Kívánság Műhely alapanyagok

Ha a helyszínen megtetszik bármelyik festék, alapanyag, akkor van lehetőséged vásárolni nálam, kerítünk egy nagy dobozt és már viheted is haza, hogy újra színezd vele otthonodat, megunt bútorokat, ládikákat, tárgyakat! Ha pedig már annyira belejöttél és vásárolnál, katt a színes gombokra vagy nézd meg online alkoss magad csomagjaimat és pakold tele a kosaradat! Színes perceket kívánok minden Piktornak!

Alkoss magad Cadence termékekkel

Alkoss magad otthon

A kezdő online csomagokat azoknak ajánlom, akik  szívesen kipróbálnák a díszítő festést, de nincs lehetőségük eljönni és még nem festettek fa, mdf termékeket. A csomag tartalmazza  az alapanyogkat és egy videót, amiben lépésről lépésre megmutatok mindent. 

kívánság műhely alkoss magad Cadence festékek díszíthető tárgyak