NoRumli: sikerösvény - nappali

norumli - nappali

Ez a 3 hetes program nem titkolom, a női kíváncsiságra épít. Ez az az érzés, amikor egy ismerős, vagy barátnő otthona láttán nem csak az előszobában álldogálva váltanál pár szót, hanem kíváncsi vagy a NAPPALI-ra is. Hogyan rendezte be az illető, milyen inspiráló ötleteket látsz, milyen praktikák tetszenek.

Valljuk be, mi nők szeretünk rendezkedni, az otthonunkat díszíteni, szeretettel megtölteni. A rend megtartása óriási kihívás, amíg picik a gyerekek. Ahogy cseperednek azonban fontos, hogy velük együtt fejlődjön a rend szeretete.

 

Miről szól a Sikerösvény - NAPPALI?

A Sikerösvény – NAPPALI arról szól, hogy azt a szemléletet, amit az ELŐSZOBÁBAN hallottál, mindazt kipróbáld és szárnyakat kapj.

A 3 hét alatt beljebb megyünk a háztartási feladatok sűrűjébe, tudatosan felosztjuk a házon belül való tennivalókat, helyszíneket.

A program része egy 10 oldalas munkafüzet, amit kifejezetten úgy készítettem el, hogy biztonsággal elindulhass a rumliösvényen, és a saját helyzetedet megismerve tervezd meg az egyéni utadat, tempódat.

norumli - sikerösvény

NAPPALI programom ára:

15.000 Ft 

Ezért az összegért megkapod az alábbiakat:

  • Játékosság-nyelv alapismeretek (videóüzenet).
  • 3 naponta kapsz fókusz megtartó feladatokat e-mailen. 
  • Egy 10 oldalas letölthető munkafüzet segítségével haladunk lépésről lépésre.
  • Lehetőséged van a kérdéseket, sikereket 3 hétig privát FB csoportban megosztani az ösvényen együtt indulókkal, ezzel inspiráljuk és bátorítjuk egymást.
  • Egy egyszeri 30 perces konzultációra is lehetőséged van, amikor csak Rád figyelek.

DE VÁRJ, VAN EGY SZUPER AJÁNLATOM A SZÁMODRA!

Sikerösvény - NAPPALI + TERASZ

Ez a csomag a teljes NAPPALI programot tartalmazza, és a program végén, a 3. hét után 2 alkalommal TERASZ beszélgetésre invitállak.

Ez a terasz beszélgetés 2x 30 perces konzultáció, amiben Tiéd az összes figyelem, és a gyerekek életkorához igazítva alakítjuk ki a heti családi feladatokat.

Mindezeken felül ebben a csomagban még egy speciális feladatsablont is adok neked, amit személyre szabottan a Te családodra készítek. 

Ár: 23.000 Ft

indulj el családoddal a rendrakás siker ösvényén!

Kattints a Szeretném gombra, és máris meg tudod rendelni a 

NO Rumli Sikerösvény – NAPPALI programját